Polgári szertartások és házassági évfordulók

földön, vízen, levegőben, bármely időpontban.

A szertartás előtti időszak (készülődés):

Miután felvettétek velem a kapcsolatot 1-2-3  alkalommal személyesen találkozunk vagy akár online egyeztetek veletek, igényetek és lehetőségetek szerint. Ezek a megbeszélések ingyenesek!

A találkozók alkalmával:

Megosztjátok velem szerelmi történeteteket: hogyan ismerkedtetek meg, hogyan jegyeztétek el egymást és még sok minden mást, életetek vidám pillanatait. Válaszaitok egy olyan ceremónia alapjait képezik, amely valódi, hiteles és tükrözi kettőtöket.

Elmondjátok ötleteiteket, (én is javaslok jópárat), majd tételesen és részletesen átbeszéljük a szertartás menetét.

Polgári szertartás:

  • minden formai elemet tartalmaz, amit az anyakönyvi hivatali esketés. (igenek kimondása, gyűrűhúzás, emlékkönyv aláírása, szülő köszöntés…)
  • érkezésem 1 órával a szertartás előtt, szükség esetén (eső) a szertartás kezdése max 30 perccel halasztható.
  • egyedi módon és elegánsan feldíszített szertartásvezetői asztallal várlak benneteket, az esküvő színéhez alkalmazkodva
  • a szertartást kiegészíthetitek: szerint homok, bor vagy gyertyaszertartással, olajfa ültetéssel ….. csak a fantázia szab határt
  • sőt új hagyományt is teremthettek: fogadalmat is tehettek egymásnak
  • igény szerint gyűrűpárnát, (doboz, üveg, kerámia), is tudok biztosítani
  • a különlegesen megható és személyes szülőköszöntés után nem marad el a koccintás és a szertartásról készült emléklap átadása sem

Házassági évfordulók:

Jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben, egészségben-betegségben immár 25, 50 éve?

Legyenek büszkék rá és mutassák meg szeretteiknek, hogy ennyi éven át szeretetben kitartottak egymás mellett. Ünnepeljék meg ezt a csodás évfordulót gyermekeik, unokáik, barátaik körében és erősítsék meg újra fogadalmukat.

A fogadalom megerősítő szertartás esetében hasonlóan az esküvői szertartáshoz: helyszín, időpont, kiegészítő szolgáltatás szabadon választható.

Segítek abban, hogy ez a fontos nap igazi ünnep legyen Önöknek!

Tevékenységemet elsősorban Veszprém megyében végzem, de más helyszín esetében is keress bátran és megbeszéljük!

Vedd fel velem a kapcsolatot és ingyenes konzultáció alkalmával megbeszéljük a részleteket:

Szeretnétek megtudni a szertartást mivel tudjátok kiegészíteni és színesebbé tenni? Olvassátok el a Esküvői szertartások hagyományostól a modernig  bejegyzésemet.